Ястия от Френската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Френски палачинки с шоколад
141122

Френски палачинки с шоколад

120 г масло
120 г настъргани бадеми
120 г захар
6 бр. яйца
2 с.л. ром
50-100 г настърган шоколад

Начин на приготвяне
В купа се размесват бадемите, захарта, яйцата, омекналото масло и рома. Разбърква се добре, докато се получи кремообразна смес. С тази смес се намазва половината от всяка палачинка, добавя се малко настърган шоколад и се похлупва. Палачинките се нареждат в намазана с масло тавичка и се запичат в предварително затоплена до 180 С фурна.
При сервиране се поръсват с шоколад. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft